KBC

Olympisch goud voor KBC met KBC Mobile app

Boek uw afspraak Nieuwsoverzicht / Olympisch goud voor KBC met KBC Mobile app
beste appIn dit olympisch jaar pakt KBC goud, in strijd met maar liefst 135 banken uit 17 landen wereldwijd. Dit is een bekroning van al de digitale en innovatieve inspanningen.

KBC scoort met KBC Mobile met de vele third-partydiensten, de simulatietools, de volledige online-afwikkeling van heel wat transacties, de uitstekende gebruikerservaring, de connectiviteit (bv. wearables, Itsme, geldafhalingen aan de ATM,…), de interactiemogelijkheden met de andere fysieke en digitale distributiekanalen van KBC én last but not least de centrale rol van Kate.

De conclusie over KBC Mobile is alvast duidelijk: “KBC Mobile is een perfecte en efficiënte bankapp voor de dagelijkse behoeften, en een van de meest innovatieve met enkele interessante extra's. De app verrast de klanten met de brede waaier aan functionaliteiten en de virtuele assistentie door Kate.”

Zin om te starten?

Dat is heel eenvoudig. Scan de QR-code en download KBC Mobile.
QR KBC mobile
Je kan de app “KBC Mobile” ook rechtstreeks downloaden uit de Google Play Store of Apple App Store. Volg de installatie-instructies op je smartphone.

Je hebt verschillende mogelijkheden om de toepassing te activeren:
Hulp nodig bij de activatie?

Laat je begeleiden door onze medewerkers van de KBC Helpdesk Online op het nummer 016 43 25 07 of via kbc.helpdesk@kbc.be, elke werkdag van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.
Meer info