KBC

Is uw gezin goed beschermd na een lichamelijk ongeval ?

Boek uw afspraak Nieuwsoverzicht / Is uw gezin goed beschermd na een lichamelijk ongeval ?
lichamelijk ongevalEen ongeval zit vaak in een klein hoekje, maar je kunt maar beter niet in die hoek zitten waar de klappen vallen. Want de financiële gevolgen van een ongeval kunnen aanzienlijk zijn. Zeker bij een ernstige blijvende invaliditeit van een van de gezinsleden krijg je te maken met zware financiële lasten.
Mogelijk moet het huis aangepast worden: deuren verbreden, een lift installeren, ... Of moet er specifiek materiaal worden aangekocht, zoals een elektrische rolstoel of een aangepaste wagen. De rekening kan dus flink oplopen.

Ben je kostwinner?
Dan vermindert ook het gezinsinkomen. Een werknemer die arbeidsongeschikt wordt, ziet zijn inkomen het eerste jaar dalen tot maximaal 60% van zijn laatste brutoloon. En, afhankelijk van de gezinssituatie, kan dat inkomen vanaf het tweede jaar zelfs dalen tot 40%.

Je beschermt je gezin heel eenvoudig tegen zo’n zware financiële opdoffer met de nieuwe Polis voor uw Ongevallen. Die keert bij blijvende invaliditeit een ruime vergoeding uit die, naargelang de gekozen reeks, zelfs kan oplopen tot 500 000 euro.

En we weten dat geld niet gelukkig maakt, maar het helpt wel.
Vraag offerte aan