KBC

Corona Update

Boek uw afspraak Nieuwsoverzicht / Corona Update
In het kader van de gewijzigde corona maatregelen wordt ons gevraagd om maximaal van thuis uit te werken en fysieke contacten tot het strikt noodzakelijke te beperken.
Hopende om zo het virus snel in te dijken, dragen wij zeer graag ons steentje bij zodat enerzijds menselijk leed voorkomen wordt en anderzijds de getroffen sectoren, niet in het minst de horeca, snel kunnen heropstarten.
Om die redenen doen we ook aan jullie de oproep de maatregelen op te volgen.

Met onmiddellijke ingang werken wij van achter gesloten deuren en maximaal van thuis uit.
Fysieke afspraken kunnen tijdelijk enkel bij hoogste uitzondering en in zeer specifieke gevallen. We bespreken dit eerst telefonisch.
Kom dus niet zonder afspraak. Wij hebben mogen ondervinden dat velen van jullie dit al zeer goed doen én de meerwaarde hiervan ervaren.
Een afspraak maak je ofwel telefonsich op 03 669 94 94, ofwel via mail info@rutsbvba.be , ofwel via het online-afsprakenproces "boek uw afspraak" op deze website.

Door samen onze verantwoordelijkheid te blijven nemen, kunnen we deze heropflakkering keren. Er is geen reden tot paniek als we voldoende waakzaam blijven voor de veiligheid in onze fysieke contacten.


Blijf gezond, zorg goed voor jezelf en voor anderen.